Ana Ciceală

Într-un comunicat lansat pe pagina de Facebook a PMP Sector 3, se vorbește despre executarea politică a Anei Ciceală. Motivul principal pentru care acest lucru s-ar fi întâmplat, în opinia celor de la PMP, ar fi faptul că Ciceală ar fi avut curajul să-l înfrunte direct pe liderul USR Dan Barna. În opinia filialei de sector a partidului lui Eugen Tomac, din urmă ar veni un alt lider USR, Emanuel Stoica, cel care ar fi îndrăznit să prezinte, la rândul său, un comportament asemănător, marcat de nesupunere.

PMP Sector 3: „Devine din ce în ce mai clar de ce USR a respins cu toate forțele implicarea PMP în Alianța Dreptei la București”

„Executările se țin lanț în USR unde liderul Barna elimină din calea lui pe oricine nu îl venerează… parcă aduce un pic a cultul personalității, nu vi se pare? Ana Ciceală a fost „executată”, după ce i s-a promis candidatura la Primăria Sectorului 3, tocmai pentru că avea o altă viziune politică, diferită față de șeful ei. O urmează de aproape Emanuel Stoica, liderul USR Diaspora, care a fost suspendat pentru 12 luni de către același Barna, pentru același motiv se pare… Devine din ce în ce mai clar de ce USR a respins cu toate forțele implicarea PMP în Alianța Dreptei la București. Nu este loc pentru un partid creștin, conservator care militează pentru libertate într-o alianță „marxisto-liberală”, cum bine o numește președintele Traian Băsescu. Mergem înainte și luptăm pentru a scăpa frumosul București de PSD, alături de Traian Băsescu, unul dintre cei mai experimentați oameni politici din România”, a transmis PMP Sector 3 pe Facebook.

În urma alianței de dreapta, candidații propuși au fost:

  • Clotilde Armand – Sectorul 1
  • Radu Mihaiu – Sectorul 2
  • Ana Ciceală – Sectorul 3
  • Simona Spătaru – Sectorul 4
  • Alexandru Dimitriu – Sectorul 5
  • Alexandru Gâdiuță – Sectorul 6

Citește și: Cristoiu nu vede rostul alianței PNL – USR PLUS

#News