Alina Gorghiu/Sursa foto: Inquam fotos - George Călin

Senatorul liberal Alina Gorghiu profită de ocazie și lansează un mesaj îndreptat atât către populație, cât și spre adversarii politici, PSD. Aceasta este de părere că istoria post-decembristă, cea marcată de conducători ca Ion Iliescu, Liviu Dragnea sau Viorica Dăncilă nu trebuie să se mai repete. De asemenea, în același mesaj postat pe contul său de socializare, Gorghiu declară că PSD-ul va primi la vot ceea ce merită, întrucât oamenii nu vor uita niciodata ziua de 10 august 2018.

Alina Gorghiu: „Aceasta este istoria neagră, pentru care nu ajung nici zece cărți”

„Românii au tot dreptul să ceară adevărul despre 10 august!!!
De la mineriade, la reprimarea mitingului diasporei din 10 august 2018, răspunderea politică revine unui singur partid politic!
Aceasta este istoria neagră, pentru care nu ajung nici zece cărți. O istorie care începe cu Iliescu și ajunge până la Dragnea și Dăncilă. O istorie pe care stânga refuză cu obstinație să și-o asume, dar pentru care sancțiunea din partea electoratului va veni în curând. PSD nu are limite – unul dintre multele motive pentru care nu trebuie să mai fie vreodată la guvernare!”, scrie Alina Gorghiu.

Reamintim că în data de 10 august 2018, protestele din Piața Victoriei au cunoscut apogeul violențelor stradale. Oamenii strânși în acea zi în fața clădirii Guvernului au protestat împotriva legilor justiției, cât și a guvernării din umbră a liderului PSD ale acelei perioade, Liviu Dragnea.

Dosarul, inițial clasat, a fost redeschis, însă amânat. Data amânării este 10 August 2020.

Citește și EDITORIALUL: 10 August, data aia din calendar pe care nu o uiți

#News