Foto: Facebook

Mirela Vaida prezintă „Acces Direct”, de luni până vineri, iar în una dintre emisiuni, prezentatoarea a avut un mesaj pentru soțul ei, după prezentarea unui caz în care o femeie și-a acuzat soțul de infidelitate.

Soțul femeii a spus că se simte terorizat de femeie, că nu mai poate trăi în pace alături de ea din cauza scandalurilor zilnice. Modul în care cazul a fost prezentat a făcut-o pe Mirela Vaida să reacționeze într-un mod comic, aceasta transmițându-i un mesaj soțului ei.

 „Bărbate, să-mi mai zici tu mie vreodată în față că ai femeie rea de gură. Tu în viața vieților tale să-mi mai zici mie vreodată că ai nevastă rea. Iată, că se poate și altfel”, i-a transmis Mirela Vaida lui Alexandru Vaida la „Acces Direct.”

O căsnicie perfectă de 16 ani. Mirela Vaida, mamă model și soție devodată soțului

Mirela Vaida are împreună cu soțul ei trei copii, iar pentru aceasta, familia reprezintă cel mai important lucru. Prezentatoarea TV a precizat că nu există relație perfectă, ci o relație unde ambii încearcă să se înțeleagă și să se sprijine orice ar fi.

Cu toate acestea, Mirela Vaida a precizat că de-a lungul celor 16 ani a fost nevoită să mai facă și compromisuri pentru care relația să continue.

 „Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi. Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie”, a declarat Mirela Vaida, potrivit Libertatea.ro.

Reamintim că Mirela și Alexandra Vaida sunt căsătoriți din 2009 și au împreună trei copii, pe Carla, Vladimir și Tudor.

Citește și articolul: Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, se desparte de Antena 1!