foto: https://www.realitatea.net/

Codrin Ștefănescu s-a supărat pe guvernanți! Păi, cum, domnule? Să ne coborâm noi în halul ăsta în fața lui madam Merkel? Cam asta e esența mesajului postat de către anchetatul Codrin Ștefănescu. În opinia acestuia, guvernul n-ar trebui să-i lase pe cei ce doresc să se reîntoarcă la muncă în străinătate să facă asta pentru că există o serie de riscuri de care trebuie ținut seamă. Indiferent că oamenii poate nu au ce munci pe la noi prin țară.

„Oricine poate iesi din izolare, carantinā, urgentā, dacā semneazā cā pleacā la muncā la strāini! Dā-le dracu de teste, riscuri, pericole! Totul pentru madam Merkel, totul pentru UE! Mama voastrā cu ordonantele, guvernul si minciunile cu care ne intoxicati zilnic!”, declară Codrin Stefănescu.

În aceeași ordine de idei, Ion Cristoiu declara:

”Apar imagini, chiar azi, de la Aeroportul din Cluj, zilieri din Suceava care stau unul lângă altul, nu au mască și merg în Germania cu un transport special pentru că românii sunt cei mai buni culegători de sparanghel din lume. Uite că suntem și noi buni la ceva, nu suntem la genetică, zboruri în cosmos, ci la culesul de sparanghel. -O ordonanță militară, despre care nu s-a făcut atâta caz, prevede că se pot organiza zboruri charter spre Italia și Germania. Italia are nevoie acum de aproape 30.000 de români care să culeagă și se vor organiza chartere și acolo. Avem un aspect care devine dramatic. Nici Germania, nici Italia nu i-a păstrat, că ei erau deja acolo, i-au trimis în România, au reușit, bănuiesc, să infecteze jumătate din populația României, acum ei se întorc, se vor infecta din nou și vor veni înapoi.”

Citește și: Ciolacu vrea lege pentru vaccinarea obligatorie

#News