Invitat de către cei de la DC News la o discuție liberă pe tema celor mai fierbinți probleme ale țării, Marcel Ciolacu a făcut o serie de declarații cu privire la situația din România actuală. Dacă în primă instanță a trasat apocalipsa peste noi, prevestind o catastrofă economică ce ne pândește de după colț, în a doua parte a interviului, a discutat despre necesitatea insituirii unei legi a vaccinării obligatorii.

  1. „In acest moment se inchid 2.000 de firme pe zi si sunt 7.000 de someri care se inscriu zilnic pentru somaj tehnic. Mai sunt un milion de romani care s-au reintors in tara, e dreptul lor, nu mai au unde sa munceasca (…) acesti oameni intr-o luna doua se vor inscrie si ei la somaj.”
  2. ”Politia, medicii, armata, it-istii, acesti oameni nu pot lucra 15 cu 15, ca am blocat Romania. Liberalii fac sondaje, vad cum suna mai bine sa iasa cu stirea si ies asa.”, a zis Ciolacu.

Ciolacu: „în acest moment este pe ordinea de zi legea vaccinării obligatorie”

„Noi am convenit în Biroul Permanent al Camerei ca pe această perioadă când facem voturi electronice să fie legi care țin exclusiv de pandemie. De aceea fac apel ca Parlamentul să se reunească fizic, să avem dezbateri în Comisii, în săli mai mari, la distanță regulamentară, cu măști, mânuși. Legea vaccinării obligatorie este pe ordinea de zi”, a declarat Marcel Ciolacu, la DC News.

Citește și: Cristoiu: ori rămân în România și muncesc aici, ori rămân în Italia cu orice riscuri

#News