Ministrul Gabriela Firea a primit premiul de excelență la prima gală a Excelenței Feminine

Premiul a fost acordat pentru promovarea Programului național pentru creșterea natalității.

Mă urc fără nicio problemă într-un avion pilotat de o femeie, intru plină de încredere într-o sală de operație unde chirurgul e o femeie, îmi las liniștită copiii într-o sală de curs unde profesor este o femeie, a declarat Gabriela Firea, care a rostit aceste cuvinte în care crede din tot sufletul la prima Gală a Excelenței Feminine organizată de UNO MEDIA, Institutul Național de Statistică și Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă.

Gabriela Firea: Felicitări Ioana Gabriela Tiganescu și colegilor de la Grupul de Presa MediaUno. Am fost onorată să primesc Premiul de Excelență pentru promovarea Programului național pentru creșterea natalității.

Ministrul Familiei le felicita pe toate doamnele laureate sau premiate reprezentante de cinste ale domeniilor din care fac parte: medicină, educație, armată, administrație, business, diplomație, activism civic și politică. „În primul rând, trebuie să ne susținem între noi pentru a putea ajunge să ne îndeplinim toate idealurilor și să primim susținerea bărbaților. Adevarata opoziție trebuie să o facem împreună împotriva tuturor abuzurilor, nedreptăților și încălcării drepturilor noastre. Mulțumim domnilor care ne-au felicitat, susținut și prezentat laudatio într-o seară specială de martie”, a declarat Gabriela Firea.

Ministrul Familiei a susținut mereu femeile, știind că sunt la fel de capabile, ingenioase, muncitoare și inovatoare ca și colegii lor bărbați. Gabriela Firea a muncit și munceste cu plăcere în colective preponderent feminine și caut mereu să le promovez pe colegele mele mai tinere, dornice de afirmare. În fiecare femeie este o învingătoare.

„Și fiecare femeie trebuie să îi întindă mâna celei care este vulnerabilă, care are nevoie de încurajare și de sprijin în momentele grele din viață. Împart Premiul Excelenței cu toate femeile din țară, care nu au posibilitatea să participe la astfel de gale. Dar care îl merită pe deplin pentru toată dedicația lor din fiecare zi. Le felicit pe toate doamnele premiate la Gala Excelenței Feminine. Mulțumesc organizatorilor și le doresc multe evenimente reușite în care să continue să celebreze succesul doamnelor din toate domeniile de activitate”, a declarat Gabriela Firea.

Un șofer din Iași, despăgubit după ce a intrat cu mașina într-un canal fără capac