PSD

Deja nu mai este un secret pentru nimeni că Alberto Caraian este protejatul președintelui PSD Sector 1, Manole. Asta s-a văzut atunci când Manole a zis că-i vă accepta demisia lui Caraian însă, în realitate îl lasă în continuare să reprezinte PSD Sector 1 în ședințele de consiliu local. Chiar în aceste momente are loc ședința de Consiliu Local al Sectorului 1. Printre cei prezenți se numără și Alberto Caraian. Reamintim că el este consilierul care voia să participe și să voteze proiectele în fundul gol la una din ședințele trecute.

În urma incidentului Alberto Caraian a promis că își vă da demisia. Demisia este un act unilateral care, în cazul în speță, ar fi trebuit din respect pentru alegătorii PSD sector 1, să fie acceptata de îndată de protectorul lui Caraian, Florin Manole. De ce nu a i-a acceptat acesta demisia? Încă nu știm. Știm din imaginile transmise live că la ședința de Consiuliu Local Sector 1 că Alberto Caraian, este prezent.

Președintele PSD Sector 1, Manole nu vrea să-i accepte demisia dacă aceasta într-adevăr a venit. De ce? Deocamdată putem doar specula că, așa cum s-a mai scris în presă, e posibil să existe o relație veche intre ei, și poate și ceva interese materiale intre cei doi.

Oricum ar fi, PSD Sector 1 dă pe tavă primarul de anul viitor celor de USR ori PNL. Să fie Manole Calul Troian sau doar este foarte arogant, sau nu poate să îi accepte demisia lui Manole?

Pe un raționament simplu, dacă este așa cum se aude că Manole este protejatul lui Ciolacu, iar Caraian este protejatul lui Manole, Caraian este, prin alianță, protejatul lui Ciolacu? Nu cred că este posbil, însă, PSD Sector 1 își poate lua adio de la scaunul de primar pentru care probabil se încălzește Florin Manole. Și toate astea din cauza lui Caraian și a apariției lui, nud, la ședința de Consiliu Local.