Un elev recent transferat la şcoala gimnazială din comuna dâmboviţeană Valea Voievozilor învaţă singur în şcoală de câteva zile, după ce părinţii celorlalţi elevi au refuzat să îi trimită pe copii la ore de frica acestuia. În ultimele trei zile, la şcoală nu a venit decât copilul acuzat că este agresiv, potrivit digi24.ro.

Copilul de clasa a III-a a fost recent transferat de la Şcoala Coresi din Târgovişte, după ce părinţii elevilor de acolo au protestat timp de mai multe zile, susţinând că elevul este agresiv atât cu ceilalţi copii din şcoală, cât şi cu cadrele didactice

. Acum şi părinţii elevilor de la şcoala din satul Valea Voievozilor, comuna Răzvad, protestează şi spun că le e frică să îşi trimită copiii la ore. În cursul zilei de joi a avut loc o discuţie între reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), ai şcolii şi ai părinţilor.

„Da, nu au fost prezenţi la şcoală (elevii, n.r.), însă astăzi lucrau la un proiect, câţiva copii, pentru că au proiect european într-un program Erasmus cu trei ţări partenere şi erau într-o sală de clasă. Copilul era la şcoală. Da, în ultimele trei zile nu au fost”, a declarat inspectorul şcolar general al IŞJ Dâmboviţa, Ileana Nicolaescu.Aceasta a spus că au fost luate unele măsuri, s-a suplimentat de la o jumătate de normă la o normă întreagă postul de consilier şcolar şi s-a creat un post de profesor itinerant sau de sprijin care va sta în unitatea de învăţământ.

Plajele noi de pe litoral, închiriate la licitaţie internaţională