Președintele s-a trezit! Astăzi e zi de conferință pe tema COVID-19
Klaus Iohannis / Foto: presidency.ro

Președintele țării, Klaus Iohannis, va susține astăzi o conferință de presă

Întrucât a fost ironizat și certat ba de unul, ba de altul, președintele Iohannis a decis să iasă din hibernare și să vorbească despre situația de criză în care ne aflăm. Nu de alta, dar având în vedere lipsa de reacție a lui Klaus Iohannis a ultimelor zile, mai-mai c-ai putea să te întrebi dacă nu cumva acesta ar fi intrat la autoizolare politică.

Astfel, astăzi la orele 18:00, acesta va susține o videoferință încheiată cu o conferință de presă, unde va răspunde la întrebările jurnaliștilor.

Între timp, în lumea reală…

Lucrurile nu stau prea roz. Mii de italieni infectați deja cu Coronavirus, sute de morți, zeci de mii în pericol. Printre care și români.

O româncă stabilită în Italia îl ironizează pe Klaus Iohannis:

„Iohannis este în autoizolare? Întreb pentru că este asurzitoare liniștea care vine de la Cotroceni…”, a scris pe pagina sa de Facebook Ramona Voiculescu.

Unul dintre comentariile de la postarea doamnei sună cam așa:

„Ramona, Iohannis n-are treabă cu problemele urbei…. Pe el îl interesează doar gestul de a arunca- ostentativ și sfidător!- trenciul pe plafonul mașinii prezidențiale, ca cei din garda prezidențială să il pună, cu condescendență, înțelegere și toleranță, inapoi în brațe….”, a comentat un alt român.

Astfel, femeia se declară profund dezamăgită de lipsa de reacție a lui Iohannis, mai ales având în vedere situația urgentă a românilor din diaspora ce locuiesc sau lucrează în Italia.

Citește și: Turcescu îi cere lui Iohannis să bage jocurile politice în carantină

#News

Foto