Dulama Laurentiu Amadeo

La Piatra Neamț, într-o atmosferă încărcată de așteptări politice, Amedeo-Laurențiu Dulamă a fost ales președinte al organizației județene a Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) Neamț.

Acest eveniment marcant a avut loc în cadrul Conferinței de alegeri desfășurate vineri, subliniind angajamentul continuu al partidului pentru consolidarea poziției sale la nivel local și național.

Conferința a atras participarea unor figuri proeminente ale PUSL, inclusiv Cristian Popescu Piedone, Președintele Executiv al partidului și primarul Sectorului 5, precum și alte personalități marcante, printre care deputatul Grațiela Gavrilescu, europarlamentarul Maria Grapini, deputatul Vlad Popescu Piedone și avocatul George Iorgovan.

Prezența lor a subliniat unitatea și forța partidului în sprijinirea liderilor săi și a proiectelor politice viitoare.

În cadrul aceluiași eveniment, liderii PUSL au exprimat un sprijin ferm pentru Daniel Harpa, liderul PSD Neamț și primarul orașului Târgu Neamț, în perspectiva candidaturii sale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț. Această decizie reflectă o alianță strategică între PUSL și PSD în județul Neamț, evidențiind o viziune comună pentru dezvoltarea și prosperitatea locală.

Alegerea lui Amedeo-Laurențiu Dulamă și susținerea acordată lui Daniel Harpa demonstrează angajamentul PUSL de a lucra îndeaproape cu partenerii săi politici pentru a răspunde eficient la nevoile și așteptările cetățenilor din Neamț, consolidând astfel fundația pentru o guvernare locală eficace și orientată către viitor.