USR-Plus s-a hotărât la Bihor!

După lungi așteptări, se pare că cei de la alianța USR-Plus s-au hotărât în privința câtorva nume de candidați la locale. Deși listele nu sunt încă complete, acesta se poate considera a fi un pas înainte.

După ce-au calculat și-au negociat, cele două partide membre ale alianței au ajuns la un numitor comun ieri, în județul Bihor. Așadar, USR-Plus s-a hotărât!

Citește și: Opoziția caută om care să o bată pe Firea, nu un gospodar!

Bihorenii, cu un pas înainte

Un comunicat de presă trimis în cursul zilei de astăzi arată cum că primii candidați confirmați pe listele locale bihorene sunt Sorin Briscan (Beiuș), Radu Gavra (Brusturi) și Vasile Negrut (Oșorhei). Această hotărâre a fost luată după ce organizațiile județene ale celor două partide s-au pus de acord.

„Ne vom prezenta în fața bihorenilor cu o echipă puternică formată din oameni onești și profesioniști. Vrem sa impunem in politica bihoreana valorile pentru care noi am intrat in politică, sa scăpăm de pesedism, adică de hoție, de indiferența față de problemele oamenilor și de incompetența. Noi credem că totul pleaca de la oameni, oamenii pe care vrem să-i schimbăm si oamenii pe care-i propunem in loc”, a declarat deputatul Silviu Dehelean, președinte USR Bihor.

„Discuțiile cu colegii de la USR Bihor s-au derulat în modul cel mai fluid, pentru că am stabilit de la bun început că interesul comun este de a ne prezenta cu cea mai competentă și valoroasă echipă. Suntem pregătiți să muncim împreună în precampanie și în campanie, pentru a aduce în fața alegătorilor proiecte consistente de dezvoltare a Bihorului”, a declarat Ioana Mihăilă, președinte PLUS Bihor.

Așteptăm cu nerăbdare vești și din celelalte regiuni ale țării, unde cei de la USR-Plus încă nu au decis pe cine aruncă în lupta localelor.

#News