Ciolacu și Stănescu

Ciolacu și Stănescu se contrazic, dar nu de tot!

Într-o contrazicere ce seamănă mai mult a ieșire la bere și meci cu băieții decât o polemică politică, Ciolacu și Stănescu au ținut să facă o serie de declarații despre alegerile anticipate și despre poziția PSD vis-a-vis de acestea.

Fiind prezent la evenimentul de alegere a candidaturii Gabrielei Firea pentru pentru Primăria Capitalei, secretarul general PSD, Paul Stănescu, a spus că pesediștilor nu le este teamă de anticipate.

”Mereu se vehiculează în mediul public că ne e teamă de alegeri anticipate. Eu v-aş ruga să facem un lucru. Sigur, indusă în spaţiul public, această chestiune, ca şi cum noi am fi provocat această criză politică, care ştim bine e provocată de preşedintele Iohannis şi de PNL. Eu v-aş spune, pentru că tot timpul noi, membrii PSD, am fost oameni responsabili în ceea ce priveşte viaţa românilor şi economia României, eu v-aş spune următorul lucru: să nu mai spunem în spaţiul public ”nu ne e teamă de alegeri anticipate”. Vrem alegeri anticipate, indiferent cum vor fi ele. Chiar dacă sunt convins că poate unii sunteţi şocaţi de ceea ce spun, dar de data asta trebuie să dăm dovadă că nu ne e frică”, a declarat Paul Stănescu duminică.

Citește și: Lui Tăriceanu îi miros urât anticipatele

Ciolacu îl completează pe Stănescu

Ținând să-l contrazică, Ciolacu s-a arătat și mai încrezător de atât și a completat spusele lui Paul Stănescu, declaraând cum că celor de la PSD nu le-ar fi frică de niciun de alegeri, în realitate.

„Eu consider în continuare că PNL nu doreşte să pună în aplicare legile de la 1 septembrie. Doreşte să facă anticipate înainte ca aceste legi să intre în vigoare. Mai mult, le este teamă să proroge anumite termene cum au făcut cu alocaţiile. Ce a spus domnul Stănescu foarte clar este că Partidului Social Democrat nu îi este teamă de niciun fel de alegeri. Ca să fiu şi mai clar, Partidului Social Democrat nu îi este teamă de votul românilor”, a precizat Ciolacu.

Așadar, ne este încă odată dovedit faptul că Ciolacu și Stănescu vor rămâne multă vreme în aceeași barcă, după buna tradiție a celor din PSD, care au știut mereu să fie uniți.

#News