alegeri 2020
Traian Băsescu

Băsescu îi acuză pe liberali vehement

Într-o postare recentă pe Facebook, fostul președinte, Traian Băsescu și totodată actualul europarlamentar, îi acuză pe liberali, cum că n-ar acționa în interesul poporului și că în realitate, pe aceștia i-ar interesa mai mult evoluția lor politică decât bunul mers al țării. Băsescu spune că în momentul de față, acțiunile guvernului Orban generează instabilitate politică și economică.

Citește și: Băsescu îi sfătuiește pe PSD-iști să-l voteze pe Orban

Declarații pe Facebook

”PNL are teslă!
Şi ce credeţi că face PNL cu tesla? Să vedem.
Nu există țară în Uniunea Europeană în care partidele la putere să aibe ”pasiunea” de a își dărma propiile guverne. PSD-ul a făcut-o de două ori, PNL a anunțat deschis prin vocea președintelui său că urmează să-și provoace căderea în Parlament de două ori, după ce a contribuit din plin la reușita moțiunii de cenzură. 
Contaminați de năravurile proaste ale PSD-ului (nu degeaba au făcut ei USL-ul) acum liberalii trâmbițează nevotarea guvernului „Ludovic al II-lea”. 
Cum va răspunde PSD-ul dorinței liberalilor de a nu fi votat guvernul? Simplu: nu vor asigura cvorumul la momentele de vot. Poziţie extrem de uşor de justificat atâta timp cât liberalii nu-şi votează propriul guvern.
PSD-ul se va prevala şi de aşteptarea deciziei CCR la întâmpinarea pe care a depus-o, tergiversâd votul pentru un nou guvern. 
Și uite așa se intră într-o lungă perioadă de instabilitate politică care va avea ca plătitori PNL și Președintele României, cei care au luat puterea pentru a se juca de-a guvernele care cad.
Ca şi la PSD şi la PNL constatăm că deasupra interesului naţional de a avea un guvern stabil, se află interesele de partid sau chiar doar interesele câtorva lideri politici. Păcat! Este cert !
PNL are teslă !”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

De asemenea, nu-i slăbește nici pe cei de la PSD, pe care îi consideră complici la dărâmarea interesului național, împreună cu PNL.

Citește și: Când se va face mare, Băsescu își dorește să devină CTP

#News