Marinela Mititelu, fosta jurnalistă de la Realitatea PLUS, a anunțat că nu mai face parte din echipa de consilieri ai liberalei Raluca Turcan. Marinela Mititelu a decis în cursul lunii noiembrie să renunțe la emisiunea pe care o realiza la postul de televiziune, în favoarea unui post de consilier al liberalei Raluca Turcan, care fusese numită vicepremier al Guvernului Orban.

Marinela Mititelu, înapoi în lumea presei 

La trei luni de când a făcut acest pas, Marinela Mititelu a anunțat că revine la vechea sa dragoste, și anume presa. Este greu de spus care sunt motivele pentru care fosta jurnalistă s-a răzgândit, ea precizând însă că a fost o șansă unică de a vedea cum se iau deciziii majore pentru țară. 

Citește și ANI verifica primariile si descopera noi incompatibilitati

”Este o șansă unică să poți vedea din inima Guvernului României cum se construiesc deciziile majore. Cred că aș fi avut cu siguranță o înțelegere incompletă a politicii și a modului în care funcționează instituțiile fără această experiență extraordinară. Aș putea spune că este o experiență aproape obligatorie pentru cine vrea să înțeleagă în profunzime mizele mari pentru România. Am fost conștientă de la bun început că pentru un jurnalist, întotdeauna o funcție publică va aduce cu sine și anumite limite. Dar merită făcut pasul! Mulțumesc pentru încrederea care mi-a fost acordată! A fost o onoare! Am lucrat foarte bine, cu oameni excepționali, însă marea dragoste rămâne presă. Așadar, provocarea continuă.”, a scris Marinela Mititelu. #News