Incendiu la o terasă din Parcul Cișmigiu

Un bărbat a ajuns la spital, fiind deschis dosar penal

Pompieri
Pompieri

Tastează

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost rănit în urma unui incendiu izbucnit la o terasă (Garden Cișmigiu) din Parcul Cișmigiu, care s-a extins la spațiul de depozitare al debarcaderului și patinoarului, potrivit stiripesurse.ro.

Polițiștii au deschis un dosar penal. Poliţiştii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 3 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 4.30, prin apel la 112, cu privire la faptul că, la o terasă situată în Parcul Cișmigiu, din Sectorul 1, s-a produs un incendiu.

Echipaje de pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului, ce era extins la spațiul de depozitare al debarcaderului și patinoarului, aparținând unei societăți comerciale. Aici au fost pagube materiale. La momentul izbucnirii incendiului, în interiorul terasei se afla un bărbat, în vârstă de 47 de ani, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri suplimentare. Totodată, a fost efectuată cercetarea la fața locului. Cercetările sunt continuate de către Secția 3 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infractiunilor de vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă. Doi tineri din Suceava au rămas fără toți banii primiți în dar la nuntă