Bărbat arestat preventiv pentru agresarea și sechestrarea unei femei

El este acuzat de lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi furt

Un bărbat din comuna Deleşti, județul Vaslui a fost arestat preventiv, fiind acuzat de lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi furt, după ce a sechestrat şi agresat o femeie din oraşul Cugir. Femeia a reuşit să scape cu ajutorul unor vecini, iar în drum spre locuinţa în care stătea fără forme legale, ea a fost observată de un echipaj de poliţie, potrivit g4media.ro.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul cercetat, acesta fiind prezentat, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, instanţei de judecată competente, care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile .Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului,

. „Poliţiştii vasluieni au stabilit că, în perioada de 5-8 ianuarie 2023, un bărbat de 39 de ani, cu care persoana vătămată încerca să lege o relaţie de prietenie şi la care aceasta se afla în vizită, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, ar fi agresat-o, deposedat-o de telefonul mobil şi ar fi lipsit-o, fără drept, de libertate. Totodată, prezumtivul autor nu i-ar fi permis persoanei vătămate să părăsească locuinţa şi ar fi agresat-o în mai multe rânduri. În urma agresiunilor, victima a suferit leziuni ce necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legişti”, precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui.

Noi reglementări pentru importul produselor second hand