Nici nu s-a încheiat bine „isteria” 5G, cea plină de teorii infiorătoare ale conspirației, că adepții acesteia s-ar putea confrunta cu una nouă, legată de tehnologia 6G, cea pe care chinezii tocmai au trimis-o în spațiu pentru a fi testată. Unde mai pui că atunci când îi asociezi pe chinezi cu o tehnologie de tipul „G”, s-ar putea să te confrunți, în mod automat, cu teorii din ce în ce mai suprinzătoare, izvorâte din cele mai întunecate creiere pe care le-a dat omenirea vreodată.

6G, pe cale să devină realitate

Mai pe larg, China a lansat în spațiu cu succes primul satelit 6G, cu scopul de a testa noua tehnologie care ar putea scoate, încet-încet, la pensie actuala tehnologie 5G, atât de controversată. Satelitul cu pricina ar fi ajuns deja în orbită, împreună cu alți 12 asemenea lui. Aceștia au fost lansați de la centrul din Taiyuan, provincia Shanxi.

În mare, tehnologia 6G ar putea fi folosită, printre altele, la monitorizarea dezastrelor în agricultură, însă și în scopul prevenirii incendiilor forestiere, potrivit declarațiilor oficialilor chinezi. Însă cu siguranță aceste explicații nu-i vor opri pe „sceptici” să ridice noi și noi subiecte de discuție, fără vreun fundament real sau științific.

Citește și: Pandemia de COVID-5G și pandemia de isterie

#News