Gabriela Firea

Împreună cu primarul Sectorului 1, Dan Tudorache și cu primarul Sectorului 5, edilul Capitalei Gabriela Firea a decis să viziteze o serie de școli din sectoare pentru a verifica metodele de triaj ale elevilor, cât și să verifice felul în care instituțiile de învățământ s-au pregătit pentru începerea noului an școlar. Primarul General a declarat că instituția Primăriei este pregătită pentru începutul noului an școlar, fiind luate toate măsurile de prevenție a răspândirii virusului.

„Ma aflu la o scoala din Capitala, pregatim triajul care se va face incepand de luni dimineata. Sanatatea copiilor nostri este pentru mine pe primul plan! Scoala incepe in 5 zile si cu totii, elevi si parinti deopotriva, speram intr-un an scolar reusit, in ciuda restrictiile impuse de noua realitate in care traim. Ne-am pregatit si o vom face in continuare pentru ca elevii sa vina la scoala fara grija imbolnavirii, intr-un mediu sigur, igienizat in mod constant, care pastreaza toate regulile in vigoare. Va aratam chiar acum cum se va desfasura triajul la venirea copiilor la scoala si va voi da cele mai recente informatii cu privire la inceputul de an scolar.”, a declarat edilul Capitalei Gabriela Firea.

Reamintim că Primăria Capitalei anunța de curând că atât profesorii, cât și elevii care vor prezenta simptome caracteristice vor fi testați gratuit printr-un program aprobat de curând în ședința de consiliu general.

Citește și: 48.000 de tablete pentru elevii din Sectorul 1

#News