Horoscop azi, miercuri 10 mai 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Evenimentul celest principal al zilei este redat de conjuncția Soarelui cu planeta Uranus de pe zodia Taurului. Discutăm de un marcaj astral cam dificil ce ne vorbește de: instabilitate, excentricitate, inadaptare, furie și pericole nebănuite. Pentru a mai contracara din valențele primejdioase ale acestei energii astrale a zilei, va trebui să ne dezvoltăm, în principal, unele calități și virtuți ce țin de: răbdare, auto-control, stăruință, raționalitate și prudență.

BERBEC

Puteți avea parte de unele mici pierderi neașteptate sub raport financiar. Totodată, mai puteți resimți și unele dificultăți în a vă prezenta cu succes talentele și aptitudinile.

TAUR

Astrele vă indică cumva mai revoltați, aspri și inconstanți! Puteți atrage și unele evenimente foarte curioase asupra dumneavoastră! Nu aveți o zi fastă pentru întreprinderi de ordin practic și pragmatic.

GEMENI

Puteți resimți o stare emoțională mai agitată și irascibilă! Se poate să atrageți și adversitatea ascunsă a unui bărbat cumva mai matur! Fiți mai atenți și cu sănătatea!

RAC

Vi se poate reliefa un conflict subit cu un prieten mai în etate. Din păcate, planurile dumneavoastră de viitor pot cunoaște unele complicații semnificative în această zi.

LEU

Din nefericire, vi se relevă o zi mai puțin oportună sub raport profesional. Fiți mai atenți și în relația cu șefii! Unele zvonuri răutăcioase vă pot leza imaginea publică.

FECIOARĂ

Din păcate, aveți o zi ceva mai puțin favorabilă pentru studiu, examinări și călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai ciudată despre sau de la un bărbat din străinătate.

BALANȚĂ

Vi se relevă un risc ceva mai semnificativ de incidente sau accidente cumva mai stranii, așadar fiți ceva mai grijulii! Nu este o zi prielnică pentru a vă împrumuta.

SCORPION

Puteți întâmpina unele ipostaze foarte curioase în viața de cuplu! Aveți grijă să nu vă certați cu persoana iubită! Nu este o zi de bun augur nici pentru afaceri și chestiuni de ordin litigios.

SĂGETĂTOR

Puteți resimți unele probleme de sănătate cumva mai neobișnuite, ciudate. La locul de muncă vi se pot ivi unele neînțelegeri în relația cu un coleg mai matur.

CAPRICORN

Astrele vă relevă o zi cumva mai turbulentă și volatilă sub aspect amoros. Nu aveți o zi propice pentru evenimente ce vă pun în centrul atenției publicului.

VĂRSĂTOR

Vi se pot reliefa unele minore neînțelegeri în relația cu un bărbat mai vârstnic din familie. Nu este o zi de bun augur pentru a vă ocupa de treburi mai importante legate de cămin.

PEȘTI

Aștrii zilei vă arată cumva mai oscilanți și excentrici! Nu este o zi potrivită pentru a lua decizii majore! Mai puteți întâmpina și unele neajunsuri în comunicarea cu anturajul.

Horoscop HashtagNews