Drama cunoscutei vedete Andreea Mantea

Ea s-a despărțit de iubitul ei, după o relație de mai mulți ani.

Andreea Mantea
Andreea Mantea. Foto: Pagina de facebook

Frumoasa vedetă TV Andreea Mantea, în vârstă de 35 ani, trece prin momente grele. Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D este din nou singură. „Casa iubirii”  este o producţie realizată integral de Kanal D, ce va fi filmată în Bucureşti, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero, transformat într-o adevarată casă. Construcţia a fost realizată special pentru această emisiune, anunţă reprezentanţii Kanal D. Andreea Mantea a mai realizat emisiuni de dating.  În 2018 a prezentat „Te vreau lângă mine”, ar ulterior a pornit formatul „Puterea Dragostei”, filmat în Turcia, la care ulterior a renunţat.

Andreea Mantea s-a despărțit de iubitul ei, producătorul TV Valeriu Floricel, după o relație de mai mulți ani. Vedeta TV consideră că e destul de dificil să se adapteze într-o relație. „După o vârstă îți ridici atât de mult standardele încât ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni. E mai bine așa. Nu e vorba de vrut aici. După o vârstă nu mai este vorba despre ce-ți doreșți, ci despre ceea ce-ți aduce viața’, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea spune că a făcut numai alegeri proaste în dragoste.„Degeaba vreau eu acum să am o vacanță de vreo două săptămâni. Degeaba vreau, pentru că știu că nu e posibil. Eu, până la această vârstă, în viața mea sentimentală am făcut doar greșeli. Am ținut-o dintr-o greșeală în alta”, a completat Andreea Mantea.

Primele imagini cu Bruce Willis după diagnosticul crunt al medicilor. Ce face acum fostul actor