NEW YORK, NEW YORK - OCTOBER 21: Actor Alec Baldwin attends the Build Series to discuss "Motherless Brooklyn" at Build Studio on October 21, 2019 in New York City. (Photo by Jim Spellman/Getty Images)

La trei luni și jumătate de la tragicul eveniment, cunoscutul actor Alec Baldwin s-a întors pe platoul de filmare, de data aceasta în Anglia. Acesta a distribuit un videoclip unde a precizat că prima zi de muncă a fost complicată, afirmând că nu mai este ca înainte.

„Nu muncesc așa cum o făceam înainte, dar … mergi la muncă și încerci să uiți ceea ce trebuie să uiți. Este ciudat să te întorci la muncă. Încă îmi este greu. N-am mai muncit de pe 21 octombrie, când s-a întâmplat acel oribil accident pe platoul de filmare, iar Halyna Hutches și-a pierdut viața”, a afirmat Alex Baldwin, potrivit Sky.com.

Actorul nu a dezvăluit la ce proiect lucrează

De asemenea, actorul a mai anunțat că în câteva zile se va întoarce acasă, unde va putea fi alături de familia lui și speră că lucrurile vor merge în direcția potrivită, după un sfârșit de an în care a fost implicat într-un accident pe platoul de filmare al filmului „Rust.”

De asemenea, Baldwin a distribuit, doar cu câteva zile în urmă, pe rețelele de socializare o imagine cu el în care se plimba prin localitatea Alton din Anglia.

Reamintim că pe 21 octombrie anul trecut, în timpul unor filmări, pistolul pe care actorul îl ținea în mână s-a descărcat automat, iar glonțul a ucis-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

Actorul, în vârstă de 63 de ani, a declarat după tragicul eveniment că nu a apăsat pe trăgaciul armei, precizând că cineva a pus un glonț adevărat. De asemenea, acesta a mai spus că în urma incidentului, cariera sa de actor ar putea ajunge la final, potrivit criticilor apărute în presă.

La începutul anului, Baldwin și mai mulți membri ai echipei de producție din acea vreme au fost dați în judecată de electricianul-șef de pe platoul de filmare al filmului „Rust.” Mai mult, supervizoarea de scenariu, Mamie Mithcell, a depus plângere penală împotriva lu Alec Baldwin, precizând că scenariul nu prevedea niciun foc de armă în momentul în care pistolul ținut în mână de actor s-a descărcat.

Alec Baldwin a omorât un om și a rănit un altul