Ponta a aflat ce face un politician după ce nu mai e politician: „Se apucă de muncă”

„Lucrez în afara ţării. Sunt mulţi oameni care mi-au spus de-a lungul timpului Hai să lucrezi cu noi!. Nu am voie, sunt parlamentar, sunt în incompatibilitate.' Acum mi-au zis că am voie", a declarat Victor Ponta

Învitat la o emisiune, în cursul serii trecute, fostul politicial (pentru că putem să-i spunem așa) Victor Ponta a făcut o serie de declarații pe care fanii săi le-ar putea cataloga drept șocante. Ponta s-a apucat de muncă. Nu o spunem noi, ci a spus-o chiar el, în cadrul emisiunii.

„Nu m-am născut politician, nu intenţionez să mor politician.”, i-a spus Victor Ponta moderatorului emisiunii, adăugând că și-ar fi găsit un loc de muncă în afara țării, fără să precizeze, însă și unde anume, „dincolo de Giurgiu” fiind printre puținele detalii pe care acesta a fost dispus să le dea, referitor la viitorul loc de unde o să-și procure banii de mâncare și utilități.

„Lucrez în afara ţării. Sunt mulţi oameni care mi-au spus de-a lungul timpului Hai să lucrezi cu noi!. Nu am voie, sunt parlamentar, sunt în incompatibilitate.’ Acum mi-au zis că am voie”, a mai declarat Victor Ponta la emisiunea România9 de la TVR.

Sinceritatea unui fost parlamentar

Victor Ponta este, poate, primul fost parlamentar care are curajul să recunoască, cu subtilitate, faptul că, în general, în Parlament, nu se prea muncește. Întrebat ce face un politician după ce nu mai e politician, acesta a declarat, râzând că „Se apucă de muncă!”

Înregistrarea emisiuneii „România9”, invitat Victor Ponta

Ultimele alegeri parlamentare l-au lăsat pe Victor Ponta fără un loc de muncă, așadar s-a văzut nevoit, după mulți ani de huzurit pe banii statului, să-și găsească un job la „privat”, și nu oriunde, ci dincolo de granițele țării (fiind, probabil, conștient de faptul că la noi, în România pe care ne-au croit-o politicienii – inclusiv el – șansele de a fi plătit la justa ta valoare sunt de la mici la foarte mici). Astfel, în timp ce fostul său coleg de alianță, Călin Popescu Tăriceanu, se chinuie cu punerile sub acuzație, Ponta, un pic mai tânăr și un pic mai descurcăreț, și-a găsit rostul în afara țării, văduvindu-ne de o „valoare politică”.

Citește și: Ponta își ocupă timpul liber analizându-l pe Cîțu