să nu faci ce face psd-ul
Marcel Ciolacu

Președintele interminar PSD, Marcel Ciolacu, a dat declarații privind intenția partidului său de a iniția o moțiune de cenzură împotriva guvernului PNL în exercițiu. Acesta a anunțat că va reuni membri partidului într-o ședință, înaintea sesiunii parlamentare pentru a negocia începerea de strângere de semnături pentru ca această moțiune de cenzură, împotriva guvernului Orban, să intre în vigoare. Planurile liderului PSD-ist au și un termen limită, acesta dorind ca moțiunea de cenzură să fie depusă înaintea alegerilor locale.

„În această sesiune, începând cu 1 februarie, categoric PSD va depune o moțiune de cenzură. La prima reuniune a grupurilor parlamentare, așa se practică înainte de începerea sesiunii, o să ne strângem și o să începem strângerea de semnături, iar în decursul sesiunii vom depune moțiunea de cenzură. Noi nu suntem majoritari în acest moment în Parlament, PSD fiind singurul partid de opoziție, dar descoperim în Guvernul Orban de două luni tot felul de minuni haotice. Așteptăm să convingem și să se convingă celelalte partide care au votat acest guvern de necesitatea depunerii acestei moțiuni de cenzură”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV, după cum relatează Mediafax.

„Noi sperăm mai devreme. Avem termen pe toată durata sesiunii. E posibil și înainte de alegerile locale”, a completat Marcel Ciolacu, despre perioada în care aceasta ar trebui să devină activă.

#News