Sursa foto: Facebook/ Alfred Laurențiu

Senatorul PSD, Alfred Laurențiu Mihai, a transmis un mesaj emoționant, pe pagina de Facebook, cu ocazia deschiderii noului an școlar 2022-2023. Senatorul PSD a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar, organizat de către Școala Nr. 1 din comuna Dobroiești ,județul Ilfov.

Gestul inedit al senatorului Alfred Laurențiu Mihai

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai, care este tată, a mărturisit că trăiește în această zi aceleași emoții pe care le au în prima zi de școală toți copiii ,părințiii și profesorii. Senatorul PSD a făcut un gest impresionat la începutul noului an școlar, acesta lansând o invitație, atât elevilor cât și profesorilor, de a vizita Palatul Parlamentului. Senatorul Alfred Laurențiu Mihai le-a dorit totodată, atât elevilor cât și profesorilor prezenți la festivitatea de deschidere a noului an școlar, mult succes.

Reamintim că aproape 3 milioane de elevi și preșcolari din România încep azi noul a școlar, ocazie cu care în toate unitățile de învățământ din țară au loc festivități de începere a cursurilor, la care participa și părinții și rudele apropiate ale copiilor.

Mesajul senatorului Alfred Laurențiu MIhai

„Astăzi 5 Septembrie este începerea noului an școlar. În prima zi de școală,toți copiii, părinții și profesorii trăiesc aceeași emoție specială! Astăzi am trăit și eu această emoție ,având deosebita plăcere de a fi prezent la festivitatea de deschidere a noului an școlar ,organizat de către Școala Nr. 1 din Comuna Dobroiești ,județul Ilfov! Cu această ocazie am lansat o invitație profesorilor și elevilor de a vizita Palatul Parlamentului și totodată le-am urat succes în noul an școlar”, este mesajul transmis pe Facebook, de senatorul PSD.

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai: Inițiativa ministrului Alexandru Rafila privind distribuirea pastilelor de iodură de potasiu este aplicată în state europene importante