Bărbatul acuzat de omor / Foto: Iulia Kelt

Începutul verii trecute a fost marcat de o tragedie fără margini la Galați, unde un bărbat în vârstă de 75 ani și-a ucis cu multiple lovituri de cuțit iubita cu aproximativ 10 ani mai tânără, pentru ca mai apoi să o tranșeze și să o ducă în toiul nopții, în saci de nailon, pe centura ocolitoare a Galațiului, unde a abandonat cadavrul ciopârțit în spatele gardului unui cimitir din zonă.

Acesta a povestit cu lux de amănunte cum a secționat-o cu cuțitul și cum i-a împărțit trupul în sacii în care a fost găsită, spre groaza anchetatorilor ce s-au declarat uimiți de relaxarea și calmul cu care acesta relata faptele.

Tribunalul Galați a pronunțat astăzi sentința, potrivit căreia, bărbatul de 75 ani va fi condamnat la 26 ani de închisoare cu executare, sentința nefiind, însă definitivă, ea putând fi atacata în instanță. De menționat este faptul că, în cazul în care nu se va cere o rejudecare a sentinței, bărbatul își va petrece, cel mai probabil, tot restul zilelor în închisoare, dat fiind vârsta deja înaintată a acestuia.

#News