Facebook
Facebook. Sursa foto:wikipedia


Feed-ul platformei Facebook va înregistra o serie de actualizări, a anunțat compania Meta. Funcțiile vor permite utilizatorilor să aibă modalități suplimentare pentru alegerea tipului de conținut pe care doresc să îl vadă.

Astfel, Facebook va dispune de comenzile „arată mai mult” și „arată mai puțin”

Comenzile „show more” and „show less” vor apare sub postările prietenilor și la conținutul recomandat de platformă în fluxurile de știri ale utilizatorilor, a anunțat compania Meta. Odată cu alegerea acestor opțiuni, va crește sau se va reduce temporar modul în care este clasificat conținutul similar. Practic se va ajunge la un feed mai bine pus la punct în raport cu conținutul pe care utilizatorii doresc să-l vadă, scopul fiind că aceștia să petreacă cât mai mult timp pe platformă. Comenzile „Show more” și „show less” vor fi vizualizate sub postările din feed și în meniul „cu trei puncte”.

„Oferind mai multe modalități de a încorpora -ul direct în feed, facem ca sistemele noastre de inteligență artificială să fie și mai inteligente și mai receptive”, a precizat Meta. Potrivit oficialilor companiei, feed-ul platformei Facebook a fost creat inițial să fie o rețea online în care să te conectezi cu prietenii, dar s-a schimbat extrem de rapid odată cu provocările lansate de către TikTok.

Facebook este un site web de tip rețea de socializare din Internet, creat de către Mark Zuckerberg în anul 2004 pentru a oferi posibilitatea de a contacta persoane apropiate, dar și persoane încă necunoscute

În acest moment Facebook este una dintre cele mai răspândite rețele sociale din lume. Utilizatorii pot intra în această rețea din orice loc unde există acces la Internet pe baza unei parole, stabilite inițial odată cu completarea formularului de înscriere conținând o serie întreagă de întrebări personale. În prezent (noiembrie 2015) site-ul Facebook are circa 1.44 miliarde de membri în toată lumea. Apreciat a fi al doilea site social mondial după google.com, luat după numărul de vizite, Facebook face parte din fenomenul recent denumit Web 2.0

 Utilizatorii WhatsApp nu vor mai putea realiza înregistrări sau capturi de ecran