Fost polițist prins în Brașov în timp ce vindea cocaină printre blocuri

Bărbatul, care a lucrat la Secția 5, purta uniformă

Politist
Politist sursa foto pixabay

Un fost poliţist din Braşov a fost prins joi, 7 septembrie, în flagrant, în timp ce transporta un kilogram de cocaină. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, potrivit ziare.com.

Sindicatul Europol susţine că bărbatul, îmbrăcat în uniformă de poliţist, a fost prins între blocuri, în timp ce vindea cocaină.

”Unii «colegi» au intrat în Poliţie crezând că pot beneficia de cea mai bună «acoperire» pentru activităţile ilegale pe care le desfăşoară. Tânărul din imagine, încă poliţist, a fost prins azi dimineaţă, printre blocurile dintr-un cartier din Braşov, în uniformă de poliţie, în timp ce vindea cocaină unui “client” mai special. Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piaţă este de 5.000 euro. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, a transmis Sindicatul Europol.

Un fost poliţist din Braşov, care a lucrat la Secţia 5, a fost prins, joi, în flagrant, în timp ce transporta un kilogram de cocaină

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Recent, el a fost prins în timp ce circula cu 240 de kilometri la oră pe o stradă din oraş, fiindu-i suspendat permisul de conducere. IPJ Braşov a precizat că ”cel în cauză a fost destituit din funcţie şi nu mai deţine, în prezent, calitatea de poliţist în cadrul I.P.J. Brașov”. ”De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului. Totodată, acordăm şi am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, a mai transmis IPJ Braşov.

Tradiții și obiceiuri de Sfânta Marie Mică