FOTO libertatea
Foto: Libertatea

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a împușcat doi iepuri dintr-o singură lovitură!

Pe de-o parte, l-ar cam vrea demis pe Costel Alexe, și nu oricum, ci cu o moțiune de cenzură. În al doilea rând, acesta îl acuză pe președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, de faptul că i-ar cam lipsi bărbăția. În opinia viceprimarului, în loc să facă ceva concret și să-și asume preluarea puterii, Marcel Ciolacu nu face altceva decât să comenteze pe la televizor, ori din spatele tastelor unui computer.

Nu că i-aș ține partea lui Marcel Ciolacu, însă cum vreți, domnule vice, să interacționeze Ciolacu acum, când nu-are voie să se exprime decât așa, din pricina pandemiei curente de noul Coronavirus? Să dărâme guvernul și să ia el hățurile? Păi noi avem timp de astfel de jocuri de culise acum, când numai problema asta n-o avem pe cap? Nu că Marcel Ciolacu nu și-ar dori, oricum, un astfel de lucru, dar haideți să așteptăm să se termine criza, după aia om vedea noi și cum conduce țara.

„Trebuie depusă o moțiune pentru a-l schimba pe ministrul mediului, Costel Alexe. Nu e posibil așa ceva, să nu facă nimic. Dar trebuie să fii bărbat, ca să faci ceva. Nu să stai doar la TV și să latri”, a spus Bădulescu, referindu-se la președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Viceprimarul Bucureștiului, Bădulescu, a declarat de asemenea: „Important e să salvăm țara, nu să o dăm de pe un crac pe altul”.

Citește și: Claudiu Năsui critică demersul lui Iohannis

#News