Dan Negru

Prezentatorul TV Dan Negru a transmis fanilor săi că în curând, la Kanal D, va modera un quiz show unic în România, precizând că s-a dat startul la înscrieri. Cunoscutul om de televiziune a precizat că așteaptă ca toți cei care își doresc să intre în jocurile minții să se înscrie în cursa pentru show-ul televizat pe https://casting.kanald.ro.

Dan Negru a precizat că noul show va aduce în fața milioanelor de telespectatori oamenii inteligenți, cu adevărat valoroși, afirmând că este „cea mai frumoasă provocare din televiziune” de până acum.

„Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit până acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!”, a spus prezentatorul TV.

Acesta a mai precizat că noul show de la Kanal D va îmbina inteligența cu frumusețea și emoția spectacolului, iar persoanele care au un vocabular vast și le place să se joace cu cuvintele se pot înscrie la acest quiz.

Mutarea anului în televiziunea din România

Plecarea lui Dan Negru de la Antena 1, după mai bine de 20 de ani, a fost vestea anului în televiziunea din România. Acesta a explicat și motivul pentru care a decis să semneze un contract cu concurența, mai exact Kanal D. Prezentatorul TV a simțit nevoia unei schimbări, deoarece totul devenise previzibil.

„Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat. Devenisem un previzibil, nimic care să mă scoată dintr-o leneveală. Și atunci am decis că de longevitate o să am timp mai târziu. Decizia nu a fost deloc grea pentru că oamenii sunt la fel. Nu m-am speriat când am plecat să fac televiziune într-o altă țară, cum ar fi Moldova, de ce m-aș speria de ai noștri? Echipele sunt aceleași. Am schimbat doar tricourile”, a spus Dan Negru, potrivit Click!.

Reamintim că prezentatorul TV este supranumit de presa din România „Regele Audiențelor” datorită recordurilor de audiență pe care le-a stabilit de-a lungul anilor.

În 2021, „Revelionul cu Dan Negru” s-a clasat în topul audiențelor TV din Europa pe locul secund, după BBC.

Dan Negru lasă Antena 1 în urmă, după mai bine de 20 de activitate