Ciolacu, prea supărat pe Guvern ca să se mai bucure de redeschiderea școlilor

În opinia liderului PSD, școlile ar fi fost „redeschise prin reglementări absurde și rupte de realitate, prin bâlbe”

În contextul redeschiderii școlilor de astăzi, liderul social democraților, Marcel Ciolacu, nu a ratat ocazia de a mai trage câteva gloanțe împotriva „inamicilor” de la Guvern, cei care observăm, din incisivitatea mesajului postat pe contul său de socializare, că i-au cam făcut acestuia zile fripte. Mult show, multă gargară, specific politicii românești.

„Mult succes tuturor elevilor, studenților și profesorilor!”, a transmis Marcel Ciolacu, în prima parte a mesajului său destinat redeschiderii școlilor, în formatul lor fizic.

Chiar dacă…

„Chiar dacă actualii guvernanți au adus haosul în școlie”, continuă Marcel Ciolacu, schimbând oarecum tonul discuției.

În opinia liderului PSD, școlile ar fi fost „redeschise prin reglementări absurde și rupte de realitate, prin bâlbe”, totul asezonat cu „reveniri și supra-reveniri asupra normelor ce trebuie respectate”.

Marcel Ciolacu, incisiv și bipolar

Ciolacu își încheie mesajul în aceeași notă cu care l-a început, revenind la gândurile bune, însă îndreptate strict către profesori și părinți: „Fiți voi așa cum nu au putut fi ei: responsabili! Respectați măsurile sanitare!”.

Am mai spus-o și o s-o mai spunem cu fiecare ocazie pe care o prindem. Problema politicii din țara noastră este că oamenii care fac parte din ea suferă de ipocrizie. Pleacă ai noștri, vin ai noștri, în timp ce primii îi critică pe cei din urma, ca în eventualitatea unei răsturnări de situație, să procedeze asemenea celor pe care îi critică, dacă nu chiar și mai rău de-atât. Este, desigur, și cazul lui Marcel Ciolacu, social democratul care, la un moment dat, i-a ținut partea fostului lider PSD, Liviu Dragnea, totul ca, luni mai târziu să întoarcă armele împotriva acestuia.

Un mesaj cu ocazia noului început de școală a lansat inclusiv premierul Florin Cîțu, cel care le-a recomandat cadrelor didactice să fie precaute și să se vaccineze, iar părinților să nu își trimită copiii la școală, în cazul în care observă simptome caracteristice.

Citește și: Cîțu: recomandări pentru părinți și profesori