Marcel Ciolacu - PSD

Întrucât, PSD se consideră pe sine unul dintre cele mai importante partide politice de la noi din țară, responsabil, de altfel, de integrarea țării noastre în interiorul alianței euroatlantice, a decis astăzi să iasă la interval cu un comunicat cel puțin inutil în condițiile de față, afirmând că siguranța națională este deosebit de importantă pentru partid, dând, de asemenea, asigurări că va face orice pentru a o proteja. PSD consideră că ultimele evenimente din Iran, în raport cu Statele Unite ale Americii prezintă o importanță deosebit în contextul României și a NATO.

”Situația trebuie analizată cu maximă seriozitate și presupune un efort consolidat din partea tuturor instituțiilor cu responsabilități în domeniu, astfel încât criza politică internațională să nu se transforme și într-o criză economică cu efecte interne.
România trebuie să își evalueze rolul în regiune și în interiorul NATO, iar în acest sens, Partidul Social Democrat, care a contribuit decisiv la integrarea României în interiorul alianței euroatlantice, își reafirmă sprijinul pentru orice demers coerent de consolidare a securității țării noastre”, se menționează în comunicatul PSD de miercuri.

”Partidul Social Democrat consideră că România trebuie să trateze cu responsabilitate escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu și să își reafirme angajamentele sale față de partenerii săi din NATO și față de Statele Unite”, se adaugă în același comunicat trimis de PSD.

#News