Deși existau zvonuri și speranțe cum că PNL s-ar putea alia cu celelalte partide ale opoziției pentru a aduce un contracandidat mai puternic Gabrielei Firea (PSD), iată că socotelile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg, PNL anunțând că nu are de gând să facă așa ceva, ba din contră, considerându-se un partid mult prea puternic pentru a se alia cu ceilalți membri ai apoziției. Alte zvonuri pe surse susțin că cel mai viabil candidat pentru Primăria Municipiului București ar putea să fie Rareș Bogdan, însă PNL nu a confirmat acest zvon, menționând că urmează să se analizeze situația pentru ca varianta cea mai bună să fie aleasă.

”Modul în care muncim la PNL București ne obligă să avem un candidat susținut de PNL din interiorul echipei PNL. Am pornit intr-un proiect în care trebuie să avem încredere în capacitatea noastră de a genera o soluție pertinentă și credibilă în București. Ceea ce nu înseamnă că nu vom colabora cu partenerii noștri politici din opoziția de astăzi din București”, a spus ministrul Muncii la Digi24, după cum citează Mediafax. 

„Procesul de selecție e în plină defășurare (…) pentru o propunere de candidatură serioasă”, a ținut să completeze Violeta Alexandru, președintele PNL București. 

#News