Într-o recentă conferință de presă, premierul Ludovic Orban a susținut că elevilor le va fi cel mai bine la școală, acolo unde vor fi sub atenta supraveghere a profesorilor, cu privire la distanțare și la purtarea corectă a măștii, realizând o pararelă cu momentele în care aceștia s-au aflat în vacanță, unde supravegherea nu s-a putut realiza în tot timpul.

Ludovic Orban: „La şcoală copiii sunt mai în siguranţă”

„După părerea mea, la şcoală copiii sunt mai în siguranţă, pentru că sunt sub supravegherea cadrelor didactice, poartă măşti, sunt cât de cât la un nivel de distanţare fizică, pe când copiii în vacanţă, mai ales copiii care au fost lăsaţi liberi pe terenurile de sport, în parcuri, au avut o interacţiune mult mai mare decât interacţiunea care va fi la şcoală”, a declarat premierul Ludovic Orban, într-o nouă conferință de presă.

O altă declarație controversată vine cu privire la subiectul „Lucian Bode”, despre care Ludovic Orban afirmă că: „În conformitate cu legea, atunci când este transportat cu o mașină SPP, demnitarul trebuie să comunice destinația și ora la care trebuie să ajungă la detinație. Nu are dreptul legal de a solicita niciun fel de ritm de deplasare. Eu fac același lucru”.

Citește și: Orban vrea să crească salariul minim, însă nu artificial

#News