Horoscop azi, duminică 7 august 2022

Cel mai bun horoscop, corect și usor de citit.

Unghiul astral central al zilei este redat de către cuadratura Lunii de pe Săgetător cu planeta Mercur de pe Fecioară. Per ansamblu, acest aspect celest ne vorbește de: indecizie, neseriozitate, iraționalitate, excitabilitate mentală și inconstanță. Pentru a mai pondera valențele acestei eveniment celest mai tumultuos, va trebui să ne dezvoltăm, pe cât ne este cu putință, o mai bună și mai eficientă disciplină intelectuală, dar și afectivă.

BERBEC

Puteți primi o veste mai puțin pozitivă de la o femeie mai matură de la mare depărtare. Nu este o zi prielnică pentru călătorii mai lungi! Se mai pot reliefa și unele minore probleme de ordin gospodăresc.

TAUR

Ar fi de bun augur dacă ați evita să întrați în datorii. Puteți reliefa și o stare emoțională ușor mai tensionată. Se pot ivi și unele dificultăți de comunicare mai semnificative în relația cu persoana iubită!

GEMENI

Din păcate, astrele vă preconizează unele ipostaze cumva mai turbulente în viața maritală. Este o zi cam neprielnică și pentru afaceri ori tranzacții mai importante! Se pot ivi și unele certuri cu părinții!

RAC

Puteți resimți unele mici probleme de sănătate. Se mai pot releva și unele minore dificultăți în relația cu o femeie mai matură de la locul de muncă. Căutați să fiți ceva mai clari și persuasivi în discurs!

LEU

Vi se relevă o zi ușor mai turbulentă în viața romantică, sentimentală. Pot interveni și unele minore necazuri legate de proprii copii! Încercați să fiți ceva mai raționali în cheltuirea banului!

FECIOARĂ

Puteți avea parte de unele mici neînțelegeri ori chiar certuri în relația cu o femeie mai matură din familie! Astele vă arată cumva mai duali, superficiali și cam neserioși per ansamblul zilei!

BALANȚĂ

Din nefericire, judecata dumneavoastră pare a fi mai puțin limpede în această zi, riscând să luați unele decizii cam neinspirate! Fiți mai atenți și la drum! Puteți atrage și adversitatea unei persoane mai tinere și inteligente!

SCORPION

Aveți parte de unele indicii ușor nefavorabile când discutăm de ipostaza monetară a zilei! Totodată, puteți prezenta și unele dificultăți în a vă reliefa talentele la adevărata valoare a acestora! Grijă și în relația cu prietenii!

SĂGETĂTOR

Aștrii zilei vă arată mai sensibili și visători, însă și cumva mai dificili și turbulenți! Puteți avea parte de unele mici încurcături! Nu este o zi de bun augur pentru a tatona noi posibilități profesionale!

CAPRICORN

Puteți resimți o stare de oboseală și de irascibilitate, fiind nevoie să vă odihniți mai serios pentru a vă reechilibra în sens lăuntric. Din păcate, nu aveți parte de o zi prielnică nici pentru călătorii mai importante!

VĂRSĂTOR

Se pot releva unele neplăceri în relația cu o prietenă cumva mai în etate. Nu aveți parte de o zi cu noroc când discutăm de împrumuturi! Se mai pot ivi și unele riscuri de accidente, îndeosebi de circulație, deci fiți ceva mai atenți!

PEȘTI

Vi se pot ivi unele mici neplăceri de ordin public, social. Puteți atrage antipatia unei femei cumva mai influente! Din nefericire, cam nu aveți parte de o zi strălucită pentru afaceri și negocieri.

Horoscop HashtagNews