Biletele la loto vor putea fi cumpărate și online

Românii pot achiziționa din aplicația mobilă AmParcat.ro toate produsele Loteriei Române

Biletele la loto vor putea fi cumpărate și online, pentru prima dată în istoria Loteriei Române, din aplicația AmParcat. Nu este singura aplicație care va oferi posibilitatea jucătorilor să cumpere on-line bilete Loto, anunță Ionuț-Valeriu Andrei, Directorul General al Companiei Naționale Loteria Română. Compania este în discuții și cu alte platforme pentru integrarea vânzării produselor Loteriei, potrivit digi24.ro.

Românii pot achiziționa din aplicația mobilă AmParcat.ro toate produsele Loteriei Române: biletele la tragerile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc.

 Ionuț-Valeriu Andrei spune că proiectul extinderii vânzării de bilete Loto online a început anul trecut.„Vânzarea de bilete online prin canalele partenerilor noștri a început ca idee de proiect anul trecut. A durat o perioadă de timp până am putut crea cadrul necesar pentru a implementa acest proiect. La începutul acestui an am încheiat parteneriatul cu primii parteneri care s-au arătat interesați de acest proiect, iar în 5 iunie am lansat cu succes, pentru prima oară în istoria Loteriei Române vânzarea de bilete online”, a afirmat Ionuț-Valeriu Andrei, Directorul General al Companiei Naționale Loteria Română.

Potrivit lui Ionuț-Valeriu Andrei, compania are deja în lucru propria aplicație mobilă.

Prin proiectul de extindere a vânzării de bilete Loto și în mediul online, Loteria Română și-a fixat o țintă de creștere a vânzărilor cu 5%, iar directorul companiei spune că se așteaptă ca această țintă să fie depășită.

„Am făcut o previziune a creșterii încasărilor cu 5%, dar e foarte greu de cuantificat care este potențialul pieței, mai ales că Loteria Română se adresa, până în prezent, unui public din categoria de vârstă 35-40+, iar prin accesarea biletelor on-line ne dorim să scădem media de vârstă a jucătorilor, înspre 18+. De asemenea, ce este fascinant la acest proiect este că românii trebuie să aibă dreptul la Loterie. Loteria este o companie cu tradiție, înființată în 1906 și fiecare român trebuie să-și urmeze visul. Sunt jucători care au probleme de mobilitate, cu dizabilități, cărora le era foarte greu să ajungă la o agenție Loto, sau la un partener să joace un bilet Loto. Acolo unde există o conexiune la internet și un dispozitiv mobil, orice jucător poate să joace la Loto”, a mai declarat directorul general al Companiei Naționale Loteria Română. Testarea vaccinului anticancer, începută în Marea Britanie