Bărbaţi arestaţi preventiv pentru incendierea unui autoturism

Autoturismul incendiat era parcat în localitatea Bogata

Doi bărbaţi în vârstă de 39, respectiv 49 de ani au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzaţi că au incendiat un autoturism parcat în localitatea Bogata, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, potrivit digi24.ro.

 Potrivit IPJ, fapta a avut loc la sfârşitul anului trecut. Pe 30 decembrie 2022, în cursul serii, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Luduş au fost sesizaţi cu privire la un incendiu produs la nivelul unui autoturism parcat în localitatea Bogata.

Cercetările au fost preluate de către Serviciul de Investigaţii Criminale Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

„La data de 5 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu Secţia 13 Poliţie Rurală Zau de Câmpie, au pus în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele a doi bărbaţi, de 39 de ani, din Zau de Câmpie şi 49 de ani, din Sărmaşu, bănuiţi de comiterea faptei. În urma administrării probatoriului, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ulterior, instanţa de judecată a dispus faţă de cei doi bărbaţi bănuiţi măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanţii IPJ Mureş. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

Trei cetățeni italieni, arestaţi preventiv pentru tentativă de vânzare de droguri la un festival de la Mamaia