Horoscop azi, luni 8 mai 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astral determinant al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Săgetător cu planeta Neptun de pe Pești. Acest aspect astrologic ne vorbește de: confuzie, indolență, amăgire, hipersensibilitate și încurcături. Pentru a depăși mai ușor impasurile acestei zile mai instabile, va trebui să ne arătam cumva mai conștiincioși, disciplinați și serioși.

BERBEC

Puteți primi o veste mai nefavorabilă despre sau de la o femeie mai în vârstă de la mare depărtare! Nu aveți parte de o zi cu noroc pentru călătorii pe distanțe lungi! Mai puteți reliefa și o stare psihică cumva mai neașezată, tulburată.

TAUR

Puteți resimți o stare de spirit cumva mai volatilă și frământată! Nu este o zi indicată pentru împrumuturi. Un prieten bun al dumneavoastră poate intra într-o încurcătură destul de curioasă.

GEMENI

Din nefericire, vi se pot reliefa unele ipostaze mai dezamăgitoare în viața maritală! Nu este o zi fastă pentru treburi de ordin practic și pragmatic! Iarăși, nu luați nici decizii majore sub raport profesional!

RAC

Puteți întâmpina unele mici dificultăți în relația cu o colegă mai matură de la locul de muncă. Totodată, vi se pot reliefa și unele minore probleme de sănătate. Din păcate, nu aveți o zi cu noroc pentru drumuri mai lungi.

LEU

Vi se pot reliefa unele mici probleme în viața romantică. Nu este o zi cu spor pentru speculații de ordin financiar. Totodată, vi se mai arată și un risc mai semnficativ accidente cumva mai ciudate, așadar fiți ceva mai atenți!

FECIOARĂ

Fiți mai grijulii în relația cu o femeie mai matură din familie. Totodată, mai puteți resimți și o stare afectivă cumva mai abătută și anxioasă. Nu aveți, sub nici o formă, o zi pozitivă pentru afaceri mai importante!

BALANȚĂ

Puteți comunica într-un mod mai puțin eficient și elocvent. Nu este o zi indicată pentru studiu, evaluări și călătorii. Mai puteți avea parte și de unele probleme de sănătate cumva mai neobișnuite.

SCORPION

Vi se pot releva unele mici probleme legate de bani, de resurse. În dragoste vă puteți aștepta la unele evenimente mai stranii! Nu este o zi de bun augur pentru activități speculative majore!

SĂGETĂTOR

Astrele vă arată cumva mai inconstanți, instabili și mofturoși! Încercați să vă fiți ceva mai disciplinați, stabili și pragmatici! Este o zi cam nepotrivită și pentru munci legate de casă și de familie.

CAPRICORN

Puteți resimți o stare emoțională cumva mai tensionată, agitată și confuză! Încercați să vă mai relaxați și odihniți! Fiți ceva mai clari și tranșanți în comunicare!

VĂRSĂTOR

Vi se pot reliefa unele mici neînțelegeri în relația cu o prietenă mai în etate. Încercați să fiți mult mai organizați și raționali când vine vorba de gestionarea banului!

PEȘTI

Aștrii zilei vă preconizează o zi mai puțin propice sub raport profesional, social! Totodată, astrele vă arată și ceva mai hipersensibili, oscilanți și idealiști!

Horoscop HashtagNews