Florin Roman - PNL

Florin Roman, liderul deputaților PNL, a reacționat cu privire la anunțul făcut deunăzi de Marcel Ciolacu. Mai pe larg, simțindu-se nemulțumit de prestația guvernului Orban, Ciolacu ar fi declarat faptul că intenționează să inițieze o altă moțiune de cenzură, cu scopul de a demite actualul guvern. La auzul acestei vești, Florin Roman nu s-a arătat prea bucuros, menționând că poate acum nu e cel mai potrivit moment de a organiza o moțiune de cenzură, de vreme ce țara are nevoie de un guvern stabil care să gestioneze criza provocată de noul coronavirus.

„Am luat act cu stupefacție de declarația liderului PSD, Marcel Ciolacu, care anunța depunerea unei motiuni de cenzura împotriva guvernului, in plină pandemie de coronavirus. Deși specialiștii susțin ca încă România nu a atins vârful maxim al pandemiei, PSD este gata sa arunce in aer stabilitatea României, doar pentru a-și satisface interesele electorale și de partid. Este cinic sa vrei sa dai jos un guvern implicat total in lupta cu epidemia de coronsvirus. Anunțul liderilor PSD este ilogic, cu doar câteva ore înainte, același lider al PSD, Marcel Ciolacu, propunea un moratoriu privind o mai buna colaborare între guvern și parlament. Reacția nervoasa a PSD ne arată ca atacarea la CCR a legilor populiste propuse de trioul toxic Ciolacu-Ponta-Tariceanu, lovește in grupurile de interese care au stat in spatele amendării acestor proiecte de lege”, se arată într-un comunicat de presă al liderului deputaților PNL, Florin Roman.

Florin Roman îi îndeamnă pe PSD-iști să dea dovadă de responsabilitate față de țară

„Solicitam liderilor PSD sa dea dovada de responsabilitate fata de țara, mai ales ca sunt responsabili pentru lipsa spitalelor regionale și de părăsirea guvernării cu stocuri zero la medicamente și materiale sanitare. Sper ca romanii vor sancționa ferm iresponsabilitatea unui partid populist, care este dispus sa dea încă o data foc României pentru a-și satisface doar interesele se partid. O criza politica generată de PSD, după o criza sanitara și alta, probabil economică este un act profund iresponsabil”, a conchis Roman.

La rândul lui, Marcel Ciolacu declara:

„Atât timp cât este stare de urgenţă şi este încă un pericol această pandemie asupora vieţilor românilor nu vom depune moţiune (… ) Dacă se continuă în acelaşi ritm de greşeli şi această abordare total pompieristică şi fără nicio viziune de viitor, cred că se impune şi e o necesitate”, a spus Ciolacu la Marius Tucă Show.

Citește și: Pleșoianu știe să citească statistici mai bine ca Orban

#News