Liviu Pleșoianu FOTO Facebook

Liviu Pleșoianu e băiatul ăla certăreț și mereu contra curentului. Îl știți. S-a foit prin PSD, nu prea i-a convenit, așadar s-a înscris marele partid al Facebook-ului, unde e cald și bine. De altfel, în epoca noastră, cu empază pe pandemie, cam toată lumea își exprimă părerea pe această rețea de socializare. Iar Liviu Pleșoianu n-are să fie mai fraier și să facă excepție de la regulă, că doar e ditamai politicianul!

Astfel, într-o ultimă postare, ține cu tot dinadinsul să-i dea peste nas lui Ludovic Orban, pe care-l poreclește „Ludovic cel Zăbăuc”

„Să-i transmită cineva lui Ludovic cel Zăbăuc că suntem pe locul 15 ÎN LUME la decese în ultimele 24 de ore! …Și că numai un IRESPONSABIL o poate ține langa cu „noi stăm foarte bine”!”, declară Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Nu numai că acesta ne demonstrează prin postarea sa ca știe cum să analizeze niște statistici – cu siguranță mult mai bine decât premierul României, însă îl și trage de atenție pe Orban cum că atunci când ar fi declarat că stăm bine, realitatea l-ar fi contrazis, întrucât suntem pe locul 15 în lume la capitolul decese cauzate de noul Coronavirus.

Citește și: Ludovic și Kelemen: doi frați vitregi

#News