Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul Municipiului Timișoara, e cam supărat. Adevărul e că oricât de coleric s-a dovedit de-a lungul timpului vestitul edil, de data aceasta are tot dreptul să fie supărat și să fulgere în toate direcțiile. În opinia sa, cei ce sunt vinovați pentru infectarea celor zece bebeluși de la maternitatea Odobescu cu noul coronavirus trebuie să răspundă penal pentru fapta lor. În această ordine de idei, Robu cere o anchetă, pentru a se afla cine este cu adevărat vinovat pentru cele întâmplate. În același mesaj, acesta se declară nemulțimit de prestația conducerii DSP Timiș.

”Spitalul este în subordinea primăriei, sigur nu din punct de vedere medical. Nu o să mă implic eu ca primar în actul medical și nu m-am implicat niciodată. (…)Trebuie făcută o anchetă foarte riguroasă sub toate aspectele. Eu ce pot să spun este că am dat atâția bani cât nu știu dacă a mai dat cineva (…) Nu știu să spun altceva decât să spun că am fost total nemulțumit de prestația conducerii direcției de sănătate publică. Dacă și alții au greșit trebuie să plătească pentru greșelile lor”, a declarat Nicolae Robu, la Antena 3.

De altfel, dacă este să urmărim evoluția acestui caz, vom observa următoarele: și anume că șefa DSP Timiș a fost demisă în cursul zilei de ieri. Motivul demiterii, potrivit surselor, este acela că ar fi spus că în cazul infectării cadrelor medicale de la maternitatea Odobescu s-ar fi acționat politic.

Citește și: Pleșoianu știe să citească statistici mai bine ca Orban

#News