Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu dă semnale că ar fi dispus să facă un compromis. În opinia acestuia, așa-zisa suspendare a președintelui, mult dorită de către orice partid de Opoziție, nu ar fi tocmai cea mai bună soluție pentru țară. Nu în acest moment, cel puțin.

„Nu cred că este oportun în acest moment politic pentru PSD să pornească un demers de suspendare a preşedintelui. Cred că, după ce avem creionată o majoritate în Parlament, să depunem o moţiune de cenzură şi să avem creionat un program economic coerent până la alegerile viitoare”, a declarat Ciolacu la România TV.

Marcel Ciolacu nu crede că România este pregătită pentru o suspendare

Cu toate că în cursul zilei de ieri, purtătorul de cuvânt al PSD anunța că partidul pe care îl reprezintă are în plan o serie de noi texte de moțiune ce îi vizează pe anumiți miniștri din executivul Orban, Marcel Ciolacu este de părere că suspendarea președintelui ar fi acum o greșeală, dând semne că este dispus să îngroape securea războiului. Dacă nu din dragoste nemărginită pentru Klaus Iohannis, măcar pentru țară. Dacă nu cu executivul Orban, măcar cu președintele.

„Nu cred că e în acest moment pregătită România pentru un asemenea demers. Mai ales într-un asemenea haos. Să nu facem un haos şi mai mare decât haosul existent. Trebuie să avem măsură. Fiecare om politic a plătit la un moment dat pentru excesele sale. Acum avem de a face cu un abuz de putere, categoric”, a adus alte argumente președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Citește și: PSD se joacă iar de-a moțiunea de cenzură

#News