Meteorologii anunță prognoza vremii pentru următoarele patru săptămâni

Prognoza meteo în săptămâna 27 februarie- 06.martie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. 

Vremea se încălzește de săptămâna viitoare, când temperaturile vor ajunge la valori mai mari decât cele specifice pentru această perioadă, potrivit prognozei pe patru săptămâni, publicată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), potrivit digi24.ro.

  •  ANM a publicat estimările meteo pentru perioada 06 februarie – 06 martie. Astfel, în săptămâna 6 februarie – 13 februarie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, fiind o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile centrale. 
  • Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului. Pentru săptămâna 13 februarie– 20 februarie, temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în nord-estul extrem al țării, cantitățile de precipitații fiind deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.
  • Pentru săptămâna 20 februarie – 27 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul țării.
  •  Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo în săptămâna 27 februarie- 06.martie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. 

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Femeie reținută de DNA Timișoara, după ce ar fi pretins că poate rezolva angajări în spitale

=