Tudose: „Un vaccin antimâțu? O izoletă măcar?”

„Milostivi de obicei, oficialii de la Bruxelles sunt cuprinși de fiori: tocmai ce le-a trecut virusul pe la ureche!”, a mai spus Tudose, în contextul vizitelor lui Cîțu în Europa

Europarlamentarul social democrat Mihai Tudose este de părere că turneul premierului Cîțu prin birourile oficialilor europeni, în contextul pandemiei, nu este tocmai oportun. „Stres maxim în cabinetele a patru comisari europeni și trei lideri de grupuri europarlamentare plus cele ale președinților Parlamentului și Comisiei Europene. Când UE se închide în fața noului val pandemic, o stafie bântuie Europa. E Mâțu, dornic de recunoaștere externă, după ce a suferit destul că îl ignoră țara și, mai ales, coaliția de guvernare ce l-a așezat pe post de sperietoare / om de paie în geam la Palatul Victoria.”, a spus Tudose, pe Facebook.

Mihai Tudose: „Miercuri și joi, Mâțul nostru va sări la euro-clanțe, doar-doar îi va da cineva drumul înăuntru”

Mihai Tudose îl ironizează, astfel pe Florin Cîțu, declarând că: „milostivi de obicei, oficialii de la Bruxelles sunt cuprinși de fiori: tocmai ce le-a trecut virusul pe la ureche! Ultima dată când au cedat insistențelor unui guvern de a urma un protocol neadecvat pentru pandemie, trei comisari europeni au intrat în izolare. În ianuarie, a doua zi după întâlnirea la Lisabona cu ministrul portughez de Finanțe, acesta a fost diagnosticat pozitiv.”, sugerând că acolo pe unde se duce, premierul Cîțu atrage după sine infectări.

Concluzia: la Bruxelles precauția trebuia să devină regulă, chiar și când e vorba de un eveniment care dă startul Președinției portugheze a Consiliului UE.

„Și ei știu că omulețul are experiență: tocmai a pus o țară pe butuci! Acum încearcă la nivelul următor… Europa păzea!!! P.S. Un vaccin antimâțu? O izoletă măcar?”, încheie Mihai Tudose pe Facebook, în ironia caracteristică.

Citește și: Cîțu le dă o veste părinților: formularul nu trebuie completat în prima zi de școală