Autospecială de poliție cu semnale acustice şi luminoase, implicată într-un accident în București

Patru persoane au fost transportate la spital

Politie
Politie sursa foto pixabay

Un accident rutier s-a produs duminică, 5 noiembrie, în Capitală, după ce conducătorul unei autospeciale de poliţie, care se deplasa având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, pe Bd. Nicolae Grigorescu, la intersecţia cu Aleea Barajul Cucuteni, a intrat în coliziune cu un autovehicul, potrivit ziare.com.

 Patru persoane au fost transportate la spital, în urma accidentului, două dintre victime aflându-se în autospeciala de poliţie şi două în celălalt autovehicul.

Niciun poliţist nu a fost rănit. Conducătorii a fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 17:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia Bd. Nicolae Grigorescu-Aleea Barajul Cucuteni. ”Din informaţiile preliminare, conducătorul unei autospeciale de poliţie, ce aparţine Secţiei 9 Poliţie, care se deplasa având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, pe Bd. Nicolae Grigorescu, la intersecţia cu Aleea Barajul Cucuteni, a intrat în coliziune cu un autovehicul. În urma accidentului de circulaţie, a rezultat rănirea a patru persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite Poliţia. Două dintre victime se aflau în autospeciala de poliţie şi erau transportate către Secţia 9 Poliţie şi celelalte două, în autovehicul implicat în accident. Conducătorii a fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. ”În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie”, mai precizează Poliţia. Exemplar de lup-câine descoperit în premieră în Carpaţii Meridionali