Membrii familiei Pascu, trimiși în judecată de DIICOT 

Toți cei trei vor ajunge în fața unui judecător de la Tribunalul București.

Vlad Pascu
Vlad Pascu pag de FB

Familia tânărului Vlad Pascu care a provocat accidentul rutier din localitatea constănțeană 2 Mai în urma căruia un tânăr a fost sfărtecat iar o copilă ucisă a fost deferită justiției de către DIICOT pentru multiple fapte, între care traficul de droguri de mare risc, amenințare a unor martori și deținere nelegală de arme, anunță surse judiciare, potrivit stiripesurse.ro.

Miruna Pascu va fi judecată în stare de arest preventiv pentru influențarea declarațiilor și amenințare, Vlad Pascu, în stare de arest în altă cauză pentru deținere de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu și trafic de droguri de mare risc și punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri iar Claudiu Mihail Pascu va fi cercetat sub control judiciar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cercetările în dosarul privind accidentul din 2 Mai continuă. Miruna Pascu a fost trimisă în judecată pentru că a încercat să influențeze martorii din dosarul accidentului 2 Mai. Ea a vrut să îi convingă pe cei care au fost la fața locului să nu declare ceea ce au văzut, pentru ca fiul ei să scape cu o pedeapsă ceva mai blânda. Mihai Pascu a fost trimis în judecată pentru că depozita muniție acasă, într-un spațiu unde nu ar fi trebuit să fie muniție. Toți cei trei vor ajunge în fața unui judecător de la Tribunalul București. Unii hotelieri din Bulgaria nu vor mai oferi servicii all inclusive începând de anul viitor