Angelina Jolie, mărturii șocante despre Brad Pitt

„Am fost terorizată în timpul căsniciei”

Căsătoria lui Brad Pitt cu Angelina Jolie părea, cel puțin din afară, basmul perfect. Ea, cea mai dorită femeie din lume – el, devenit emblemă pentru frumusețea masculină. Cu toate astea, nu toate basmele se termină cu „happy ending”, iar căsătoria celor doi o dovedește cu vârf și îndesat.

În timp ce, în public, Angelina Jolie și Brad Pitt părea cuplul perfect, în spatele camerelor de filmat alta era realitatea. Potrivit declarațiilor artistei, la un moment dat ar fi trebuit să își apare copiii de accesele de violență ale soțului său. Principalul vinovat pentru acestea ar fi fost alcoolul, cel de care Brad Pitt s-a delimitat, susținând că nu are o problemă cu dependența. Ulterior, actorul și-a recunoscut problema, însă a fost prea târziu pentru căsnicia acestora.

Angelina Jolie s-a hotărât să pună punct mariajului cu Brad Pitt în avion: „Am fost terorizată în timpul căsniciei”

Potrivit Click.ro, actrița s-ar fi hotărât să nu-i mai dea șanse lui Brad Pitt într-un avion privat, în timp ce se întorceau din Franța. Pitt l-ar fi bruscat pe fiul celor doi, Maddox, ceea ce a convins-o pe Jolie să renunțe la căsnicie. „Am fost terorizată în timpul căsniciei”, a mărturisit vedeta.

Brad Pitt și Angelina Jolie au șase copii împreună: Maddox (20 ani), Pax Thien (18 ani), Zahara (17 ani), Shiloh (15 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (13 ani), informează, de asemenea, sursa citată anterior.

Citește și: Loredana Groza, în urma trecerii în neființă a lui Ion Caramitru: „Am avut un șoc când l-am întâlnit la Sala Sporturilor”