Bacăul are, de astăzi, o nouă alianță pentru alegerile locale 2020. Alianța Social Umanistă îl va trimite pe Sorin Umbrărescu în cursa pentru alegerile locale de la primăria Municipiului Bacău. De menționat că Umbrărescu va fi susținut atât de Partidul Puterii Umanite (social-liberal), cât și organizația locală a PSD Bacău.

„M-am alăturat PPU (social-liberal) tocmai datorită formației mele umaniste, colegii pe care îi am, începând cu președintele partidului, sunt de factură umanistă, partidul are o vizibilitate din ce în ce mai mare, atât mediatică, dar mai ales pragmatică. Ne-am alăturat PSD, în această alianță social-umanistă, pentru că am văzut aici la Bacău că au o viziune de viitor și vom complini ceea ce ei au făcut până acum. Sunt un om liber, iar cei 23 de ani de notariat m-au învățat respectarea legii. Respectarea și aplicarea legii nu sunt deziderate, sunt obligații. Sunt tolerant politic, iar asta înseamnă că reprezentanții Consiliului Local vor găsi în mine un mediator, un om care să împace toate orgoliile politice”, a spus Sorin Umbrărescu.

La evenimentul destinat validării candidaturii lui Sorin Umbrărescu sub alianța Social Umanistă au participat deputatul Lucian Șova, liderul PSD Bacău, precum și deputatul PPU (social-liberal) Grațiela Gavrilescu, liderul Grupării Umaniste din Parlament și al filialei PPU (social-liberal) Prahova.

Citește și: Onțanu, susținut de PPU-SL și ADER: „Omul potrivit, la locul potrivit!”

#News