Alex Ferariu

PMP își îmbogățește colecția de membrii de partid adăugându-l pe jurnalistul Alex Ferariu echipei. Acesta a fost jurnalist la a Pro TV, Antena 1, Național TV și B1 TV, urmând ca acum să intre în politică, direct în tabăra alegerilor locale PMP. Acesta va candida la primăria localității Breaza, din partea Mișcării Populare.

„Avem casa de aproximativ 20 de ani în Breaza, iar acum un an am hotărât, împreuna cu soția, să ne mutăm cu totul în acest frumos oraș de pe Valea Prahovei. Pentru că am văzut cum a fost administrat în ultimele mandate și pentru că îmi este foarte clar că se poate mult mai mult pentru cei din Breaza, după discuțiile pe care le-am avut cu doamna deputat Cătălina Bozianu, am decis să fiu candidatul Partidului Miscarea Populară pentru Primăria Breaza.”, a declarat, în exclusivitate, pentru STIRIPESURSE.RO, Alex Ferariu.

„Sunt convins că, alături de echipa PMP Breaza, se pot realiza și proiectele care acum zac uitate prin sertarele de la primărie, dar și multe altele, atât de necesare întregului oraș.”, a mai declarat ulterior Alex Ferariu.

Cât despre ceilalți jurnaliști intrați și/sau ieșiți (la un moment dat) din politică, îi putem aminti pe: Rareș Bogdan (PNL), Robert Turcescu (PMP), Elena Lasconi (USR) și Moise Guran (USR) sau Gabriela Firea (PSD).

Citește și: Gușă: „Rareș Bogdan, vei solicita PNL-ului să schimbe candidatul?”

#News