PSD

O vorbă din popor spune că „Roata se întoarce”. Sunt o mulțime de variații pe tema asta: „Fiecare primește ce merită”,  „Fiecare primește cât oferă”, „Mai devreme sau mai târziu, toate datoriile se plătesc” etc. Și în cartea „Legea karmei și a iertării” găsim o mulțime de alte variații pe această temă. În cartea asta scrie negru pe alb de așa numita „Lege bumerang”. Ați prins ideea. Se marșează pe ideea că în viață e ideal să facem bine, nu rău.

Până nu demult, liberalii râdeau de gafele Vioricăi Dăncilă și o dădeau exemplu „așa nu!”. Dar iaca poznă, după doar o jumătate de an, gafele oratorice ale actualilor guvernanți s-au adunat, și continuă să se înmulțească precum hribii după o ploaie bună. Adică adună ce-au semănat.

„În guvernarea PNL, „România Educată” a lui Iohannis se transformă în România Agramată.

Au promis meritocrație dar arată în schimb țării o colecție grandioasă de lichele promovate în funcții publice importante. Modelul cumetriei și „școala vieții” sunt rețetele succesului în PNL. Șoferul lui Grindă, propulsat lider de filială, care a dat eroic BAC-ul la 42 de ani luând un meritat 3,60, este imaginea partidului ce guvernează România.

În „România Educată” a lui Iohannis, stâlpii guvernării emit dezacorduri în serie, fac gafe epocale și ciuntesc limba română. Ce crudă ironie a sorții: un profesor ajuns președinte să conducă țara cu un partid de repetenți…”, au scris social-democrații pe pagina de Facebook. Postarea este însoțită și de un colaj video edificator.

Citește și: Viorica Dăncilă revenire spectaculoasă în aria cercului… politic

HashtagNews.ro