Mesajul transmis de Simona Halep, după anunțul că va putea juca: „Aștept cu nerăbare să mă întorc în circuit”

Simona Halep (Facebook)

Simona Halep a ținut să transmită un mesaj susținătorilor săi și persoanelor care au crezul în ea până la capăt, ​la finalul unei zile care i-a readus posibilitatea de a juca tenis, potrivit hotnews.ro.

Tribunalul TAS pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus sportivei suspendarea de la patru ani la doar nouă luni.

Fosta lideră mondială este gata să revină pe teren.

„Ziua de astăzi a marcat un moment esențial, când tribunalul a pronunțat verdictul, confirmând poziția mea și făcând lumină în acest caz. Într-o hotărâre unanimă, tribunalul m-a disculpat de orice abatere privind acuzațiile de dopaj în sânge. De asemenea, s-a stabilit în unanimitate că incidentul nefericit al testului pozitiv la Roxadustat a rezultat din cotaminarea accidentală a suplimentului, ceea ce a condus la o sancțiune redusă la nouă luni.

În plus, tribunalul a solicitat ITIA să mă despăgubească cu 20.000 de franci elvețieni. În mijlocul acestei provocări, credința mea neclintită în integritatea adevărului și în principiile dreptății a fost călăuza mea. În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzații descurajante și o opoziție formidabilă, spiritul meu a rămas pozitiv, ancorat în convingerea neclintită de a fi un sportiv curat. Această încercare a fost o dovadă a rezistenței, iar triumful adevărului este o justificare dulce-amăruie care, deși amânată, este extrem de îmbucurătoare.

Îmi exprim sincera recunoștință echipei mele de avocați, a cărei credință fermă și dăruire excepțională au fost esențiale în această perioadă tulbure.

În egală măsură, sponsorii mei, fanii fideli și câțiva colegi admirabili au fost pilonii mei de putere, oferindu-mi sprijin și solidaritate neclintită. Sprijinul copleșitor din partea atâtor români mi-a întărit hotărârea, permițându-mi să susțin această cauză până la un verdict drept și onorabil. Aștept cu nerăbdare să întorc această pagină și să mă alătur circuitului cu mai puternică și cu suflu proaspăt. Cu dragoste și recunoștință, Simona” – a fost mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Licitaţia pentru Spitalul Regional Iași, reluată